Митко се окичи с медал от международен турнирСредният син на

...
Митко се окичи с медал от международен турнирСредният син на
Коментари Харесай

Синът на Йордан Динев стана ММА боец

Митко се окичи с орден от интернационален шампионат

Средният наследник на олигарха Йордан Динев - Митко, стана ММА войник и даже неотдавна се окичи с орден от интернационален шампионат в „ Амфитеатър Арена “ край първокласното пристанище „ Марина Диневи “ в Свети Влас. Курортът всяко лято приема една от най-популярната у нас и на Балканите бойна организация. Момчето от дълго време се занимава със спорт, другояче е приключило първокласен интернат в Австрия. Майка му Зорница Петкова поддържа сина си, само че желае той да се осъществя в друга област и да зареже бойните занимания.

„ Много сложна победа! Но моето момче е първенец! Митко, апелирам те това да е краят, ти имаш различен път, момчето ми “, написа разчувстваната майка след шампионата. Зорница има още две момчета от Йордан Динев - Иван и Георги. Тя е разграничена с милионера от 15 години, само че дружно поставят грижи за трите си момчета. Тя се влюбва в някогашния си мъж още на 18 и на идната година ражда първото им дете Иван, малко откакто приключва Руската гимназия в Бургас. " В сърцето ми вечно той ще си остане мъжът, който най-силно съм обичала , този с който съм желала да остарея. Мъжът, на който желаех да сбъдна фантазията - от една жена да има 5 деца. Но той има трима сина. И откакто Господ ни даде да се докоснем до това благополучие - ние би трябвало мощно да им демонстрираме какво е майчина поддръжка и бащино рамо. Да им бъдем другари, да им прощаваме и да им предадем знанията и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, с цел да отработи уроците си и да си спомни за какво сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си . За мен, допускам и за Йордан Динев, най-голямото благосъстояние са момчетата ни - три за благополучие “, споделя Зорница, която се занимава, с логика на психиката.

Има и собствен магически дом на здравето в Несебър, където се продават ароматни свещи, ръчно направени бижута и рисувани мандали. Там всяка неделя се организират и разнообразни духовни беседи. Преди Зорница изработваше ръчно плетени меки одеяла, които и в този момент прави по поръчка , когато има време. Още до момента в който беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели декорация от камъни. Но най-голямата й пристрастеност е логиката на психиката, която й оказва помощ първо да опознае себе си, а по-късно да оказва помощ на другите. Тя към този момент е дипломиран експерт, а домът й е цялостен с книги по парапсихология.

Специалността й оказва помощ и да се оправи с многочислените тествания по пътя си. Баща й я изоставя, когато е на година. Впоследствие сестра й се разболява и в този момент е неработоспособен с тежката диагноза недоразвитост на мозъка, за която се грижи майка й. Зорница също оказва помощ, тъй като има вяра, че тестванията ни се дават да ни създадат по-силни, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР