Митко Павлов е човек, който владее самоиронията до съвършенство -

...
Митко Павлов е човек, който владее самоиронията до съвършенство -
Коментари Харесай

Митко Павлов за Тома Биков: Лаенето и пенявенето във Фейсбук...

Митко Павлов е човек, който владее самоиронията до съвършенство - назовава себе си Малката Митанка. С невероятното си възприятие за комизъм и яркото наличие в медийното пространство водещият разяснява всевъзможни тематики и увлича хиляди почитатели в обществените мрежи.

Този път Митко Павлов е взел на мушка депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков. Причина за гнева на водещия евентуално е обява на депутата в обществената мрежа, в който се загатва името на служебния министър Кирил Петков и въпросите с държавния бюджет и поданството.

В своя пост Павлов подлага на критика депутатското говорене и го дефинира като " джавкане " и " пенявене ".Според него новият ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание е неприемливо да приказва по този метод, без значение коя е трибуната.

Водещият, който кара хората да се усмихват, не пропусна коментар и за политическата рецесия у нас. Социалната мрежа, споделя той, е мястото, от което се ръководи България година и половина.

" Знам, че лаенето и пенявенето във Facebook е изцяло ненужно и не води до нищо, а единствено изхвърля краткотрайна страст и индивида се усеща важен, макар, че е потвърдено по какъв начин страна се ръководи през Facebook от година и половина. Но, по какъв начин да е. Още ли мислите, че на някой от новоизбраните им дреме за нас?! Честно?!:))) Под този текст е новият ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание. Тома Биков. Точно под него е индивидът, който въплъщава цялото ми предпочитание децата ни да живеят тук. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР