Митинги в подкрепа на правителството на Кирил Петков се проведоха

...
Митинги в подкрепа на правителството на Кирил Петков се проведоха
Коментари Харесай

Митинги в подкрепа на правителството и във Варна и Пловдив

Митинги в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков се организираха в петък и във Варна и Пловдив. Те се случват ден след в поддръжка на някогашния началник на Народното събрание Никола Минчев, извършен в столицата. Той бе отхвърлен с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане”.

До постройката на Община Варна се събраха над 150 протестиращи в поддръжка на държавното управление. Те декларират, че това е генерална подготовка за доста по-сериозни протестни демонстративни дейности. Поискаха устойчиво държавно управление и постоянна страна.

На площад „ Съединение “ в Пловдив също протече кротичък цивилен митинг в отбрана на държавното управление. Той стартира в 19 ч. Протестиращите споделят, че би трябвало да се постави завършек на мафията, на кражбите и на закононарушенията. Те упорстват за по-хубаво бъдеще на децата ни.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че координаторът на Има Такъв Народ за Пловдив е подал своята оставка, а девет от 10 общински координати във Враца също са подали оставките си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР