Митинг концерт на стадион Лужники в Москва, със сведения за

...
Митинг концерт на стадион Лужники в Москва, със сведения за
Коментари Харесай

"Боеве на историческите ни граници": Путин говори 4 минути на стадион, пазен от ПВО система

Митинг концерт " на стадион " Лужники " в Москва, със сведения за набиране на статисти против възнаграждение, доближи кулминационната точка си доскоро с поява на президента Владимир Путин и уверението му, че армията се бори за " историческите граници " на Русия.

Организаторите на събитието бяха дали обещание да съберат 200 хиляди души, а в директното предаване се виждаха голям брой съветски флагове, флагове на руски военни подразделения с лозунги като " Смърт на немските окупатори ". В интернет се и известия за набиране на масовка против 500 рубли (в момента еквивалент на 6 евро).

Речта, в която Путин изрази мнение, че " цялата страна " поддържа военните, бе изключително къса - под четири минути -.

" Слушах военното управление за това, че сега се водят сражения на историческите ни граници, за нашите хора ", сподели Путин, и благодари на " героично " сражаващите се на фронта; всеки, който ги поддържа, по думите му е " бранител на отечеството ".

Изтъкна, че и деца пишат писма в поддръжка на " нашите бойци ". " Гордеем се, три пъти ура. "



Денят на бранителя на отечеството е празник, отбелязван в няколко страни от някогашния Съветски съюз на 23 февруари. Въведен е доскоро повече от век, през 1922 година, като метод да се означи годишнината от основаването на Червената войска.

Недалеч от стадиона бе видян и зенитен ракетно-артилерийски комплекс " Панцир-С1 ", както телевизия " Дождь ".



По-рано създателят на Conflict Intelligence Team Руслан Левиев съобщи, че въпреки до момента да не е забелязвана такава система за противовъздушна защита край " Лужники ", са разполагани на покрива на постройката на министерството на защитата и на бизнес център близо до Кремъл. Вероятно към събития като днешния протест концерт това към този момент е " нормална процедура ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР