Митичният бандит е прекарал великденските празници заедно с майка си

...
Митичният бандит е прекарал великденските празници заедно с майка си
Коментари Харесай

Вижте защо Митьо Очите събрал погледите в селото си! Там той прекарал празниците с майка си

Митичният престъпник е прекарал великденските празници дружно с майка си в родната си къща в село Крушарица. Точно по Великден Очите събрал погледите на съселяните си от Крушаре, като паркирал новото си „ Порше ” пред селските врати, написа “Уикенд”.

Гангстерът решил да зарадва майка си, като й купил нова шапка, с която да бори летните горещини.  Преди 7 години от стрес около драмите на Очите с родното правораздаване, леля Станка получила лек инфаркт. Комисията „ Кушлев ” съумя да конфискува в интерес на страната имущество на Желязков за 2,4 млн.лв. Леля Станка не могла да преглътне загубата на парцелите, както и на част от автопарка на сина си, измежду които имало първокласно „ Порше ”, „ Мерцедес ”, „ Беемве ” и „ Алфа Ромео ”.

Напрежението поболяло старата жена.  До скоро майката на Очите карала такси, с цел да си докарва по някой лев, само че се отказала от шофьорската кариера поради напредналото си ЕГН. Силно прочувствената родителка на несебърския Дон Корлеоне гълтала шепа хапчета всякога, щом прочетяла нещо по-скандално за сина си. Леля Станка вдигала високо кръвно, а изключително тежкко претърпяла престоя му в пандиза.

Както е известно, през февруари 2008 година Очите бе наказан на 4.5 години затвор, откакто се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група и разпространяване на опиати. Преди 2 години гангстерът едвам оцеля при престрелка в Слънчев бряг с 5 патрона в тялото – в корема, в рамената, в пикочния мехур и в крайници. При стрелбата Митьо бил с бронежилетка, само че получил разкъсвания на значими кръвоносни съдобе в региона на дребния таз.

След тежки интервенции несебърският необут прескочи трапа и още веднъж стъпи на краката си. Според осведомени, Очите е съумял да се възвърне и даже е обновил автопарка си с нови мощни машини финален вик на автомобилната промишленост.  Стресът около положението на Митьо довършил вуйна Станка. Очите треперел кръвното й да не доближи до сериозни граници и да я загуби.

Макар че е мощно завързан към своята родителка, Митьо бил много чепато и буйно дете. Колоритната му майка даже е признавала, че го е биела, когато е бил дете. А аргументи по тази причина имало в обилие. Леля Станка никак не си поплювала и постоянно шамарела хулигана, с цел да го вкара в правия път. Дори в този момент, когато Митьо навършил 46 година, майка му продължавала да му се кара за всяка издънка.

Самата тя не цепела басма никому и даже бе увековечена от „ Господари на ефира ”. Майката на Очите демонстрила своята освободеност пред правосъдната зала, където синът й бе свикан по дело за пране на пари. Кибритлийката се ядоса на любознанието на публицисти от телевизия СКАТ. Леля Станка се опита да прогони оператора, който я снимаше и му предложи да си вдигне полата, с цел да я снима по-добре, предават от Уикенд.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР