Митака от София ден и нощ живее извън закона, въпреки

...
Митака от София ден и нощ живее извън закона, въпреки
Коментари Харесай

Пропаднал тип! Митака от „София ден и нощ” дава под наем тялото на гаджето си за пари. Денислава от „Игри на волята” е съсипана от платен секс

Митака от „ София денонощно ” живее отвън закона, макар че е разпознаваемо лице и елементарно може да бъде уловен от управляващите. Него обаче го интересува единствено да печели пари, без да поставя никакъв труд, тъй като по природа е ленив.

За задачата обаче Кристиан Кирилов употребява дамите, с които спи. В момента това е нашумялата от „ Игри на волята ” Денислава Велкова, която е станала същинска жрица на любовта поради пишман артиста.

Митака се е трансформирал в същински сводник на гаджето си, описват потресени негови познати. Намирал й платежоспособни господа, на които предложил тялото на Дени на час против пари. Възможно най-голямото оскърбление за нея. Тя обаче се принуждавала да извършва всичките му заръки, тъй като я заплашвал, че в случай че не се подчинява, ще я спука от пердах и даже може да я убие.

Велкова била доста разочарована от Кристиан, всеки ден плачела от болежка, че обичаният й се е оказал сводник, само че толкоз доста се страхувала от него, че не смеела да не се отдава на мъжете, които той й намира. На всичкото от горната страна Кирилов не й давал и стотинка, а прибирал цялата облага и самичък й купувал храна и облекла, едвам не почине.

Хората, които в миналото са се докосвали до Кристиан Кирилов, са безапелационни, че той има някакви комплекси към дамите. Още от дребен считал, че те стават единствено за секс и не ги уважавал. Затова не е чудно, че през днешния ден е сутеньор.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР