Мит е, че има сглобка. Това заяви в студиото на

...
Мит е, че има сглобка. Това заяви в студиото на
Коментари Харесай

Максим Бехар: Мит е, че има сглобка

”Мит е, че има сглобка ”. Това съобщи в студиото на " Твоят ден ” по NOVA NEWS пиар специалистът Максим Бахар. По думите му няма сглобка, а по-скоро боязън от това президентът да се върне на власт. " Този боязън е състоятелен, само че не може да има сглобка сред хора, които не се виждат и нямат еднообразно мнение по значими въпроси ”, съобщи той.

" Това, което виждаме, е един строшен телефон. Всеки си приказва това, което желае, от екрана. Всеки се мръщи, няма нито един ухилен човек от тези, които виждаме по малките екрани непрекъснато ”, разяснява още специалистът.

Според Бехар ротацията няма безусловно никакво значение. " Ще останат същите министри, ще си ръководят същите хора ”, съобщи той. По думите му нищо не зависи от депутатите.

Доц. Евелина Христова разяснява, че имената на сегашни министри са подавани към Европейски Съюз в стратегически документи - такива, каквито са планувани да бъдат след ротацията. Тя счита, че се води огромна борба за това да се задържи линията за участието ни в Шенген и еврозоната. " Има опасения, че при внезапна смяна във външната политика, това може да се промени ”, съобщи тя.

Според Христова на хората не им се върви на нови избори. " През юни по този начин или другояче има избор за Европейски парламент. Вероятно могат да се комбинират. Резултатът най-вероятно ще е същият – сложен за работа ”, предвижда тя. По думите ѝ ротацията би трябвало да се случи, защото от дълго време е декларирана като сигурна и е била в основата за съставянето на настоящето държавно управление.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР