Мистерията с се задълбочава. БЛИЦ припомня, че вчера . Оказа

...
Мистерията с се задълбочава. БЛИЦ припомня, че вчера . Оказа
Коментари Харесай

Драмата с мистериозно изчезналата красива бургазлийка Теодора се заплита

Мистерията с се задълбочава. БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден.

Оказа се, че Теодора е известна музикантка от Бургас и е изчезнала мистериозно към 18 часа на 28 октомври - от този момент е в неопределеност. 47-годишната Теодора Бахлова излязла от вкъщи си като споделила, че ще се върне скоро и повече никой не я видял.

Телефонът й е изключен, тя не е теглила пари от банковите си карти, твърди щерка й Христина, която е отправила вик за помощ в обществените мрежи.

Подала е и сигнал в полицията и е почнало търсене.

Момичето научило, че майка й се е качила в кола, само че не знае каква и няма визия кой е бил в нея и в коя посока е отпътувала.

В деня на изгубването си Бахлова е разгласила пост във фейсбук, в който под фотография на дребна къщурка в океана е написала: “Ако някой ми каже къде е този парадайс, излитам веднага”.

Същия ден е споделила и поста: “Когато сте предадени, би трябвало по-бързо да минавате етапите на горест и ненавист, с цел да влезете във етапа на равнодушието, тъй като и тъгата, и омразата са доста мощни страсти!”.

Теодора живее в Англия, само че се прибирала постоянно в Бургас. В началото на март тя е написала във фейсбук, че е в клиника в Лондон с ковид и приканва всички, които са контактували с нея, да наблюдават дали имат признаци на болестта.

Завършила е музикалното учебно заведение “Панчо Владигеров”, учила е и публицистика.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР