Мистерията с намерения мъртъв в дома си, с увит около

...
Мистерията с намерения мъртъв в дома си, с увит около
Коментари Харесай

Коронавирусът подлудил намереният обесен с въже от щора

Мистерията с планове мъртъв в дома си, с завит към шията връв от щорите благоевградчанин, падна. Съмненията към метода, по който е починал се разсеяха, откакто излязоха резултатите от направената му аутопсия.

Съдебният доктор е безапелационен, че Паун Д, самотноживеещ, е имал тежък Ковид 19, не се е лекувал и провалите в белия му дроб били страшни, научи Struma.com.

Вероятно, страданието,което вирусът е предизвикал, е довел мъжа до самоубийството. Борил се е с въжето на щорите дълго време, до момента в който го стегне смъртоносно. Това изяснява и падналата до натрупа му щора.

Припомняме, че възрастният мъж бе открит мъртъв от служителите на реда, които получили сигнал от съседка, че не е виждала Паун от няколко дни.Наложило се да разбият вратата и разкрили мъртвия мъж в една от стаите, гибелта му е настъпила три дни преди да бъде открит.

Лекари разясняват, че има случаи, в които Ковид 19 в действителност поразява съществено душeвността на човек. Мъката на пациентите за глътка въздух е толкоз страшна, че поврежда душeвността, а неналичието на О2 нанася вреди и на мозъка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР