Мистерията продължава да забулява отсъствието на принц Уилям от високопоставено

...
Мистерията продължава да забулява отсъствието на принц Уилям от високопоставено
Коментари Харесай

Мистерия около отсъствието на принц Уилям, тъй като Дворецът потвърждава, че не е приключило здравето на Кейт или смъртта на приятеля

Мистерията продължава да забулява отсъствието на принц Уилям от високопоставено кралско събитие във вторник, където той трябваше да дайте прочит – само че дворецът удостовери, че не е обвързван със гибелта на неговия другар Томас Кингстън.

Дворецът Кенсингтън довечера удостовери, че Уилям не се е отдръпнал от мемориалната работа на крал Константин в замъка Уиндзор заради трагичното прекосяването на господин Кингстън, който беше брачен партньор на принца и дъщерята на принцеса Майкъл от Кент, лейди Габриела Кингстън. 45-годишният господин Кингстън беше открит мъртъв в неделя вечерта на адрес в Глостършър.

Дворецът сподели, че 41-годишният принц на Уелс отсъства заради „ персонален въпрос “, само че разясни, че също не е бил там връзка с продължаващото възобновяване на принцесата на Уелс вкъщи в Уиндзор след коремна интервенция предишния месец. Източник сподели: " Принцесата на Уелс продължава да се оправя добре. "

Въпреки това Камила водеше кралските особи на службата за последния крал на Гърция, който беше кръс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР