Мистерията е част от живота ни и затова никога не

...
Мистерията е част от живота ни и затова никога не
Коментари Харесай

7 тайни от личния ви живот, които никога не бива да споделяте с другите

Мистерията е част от живота ни и по тази причина в никакъв случай не би трябвало да се разкриваме изцяло пред близките. Разграничаването на персоналния живот от работата не всеки път е елементарно. Но е по-добре да се опитате да го извършите и да не споделяте с близките прекомерно доста информация за себе си.
Ето 7 секрети от персоналния ви живот, които в никакъв случай НЕ бива да споделяте с никого:
1. Минали недоволства
Всички имаме отрицателен опит с хора, които не можем да понасяме. Спомняте ли си някогашните си съученици или сътрудници, против които към момента таите неодобрение? Опитайте се да се освободите от тези усеща. Негативните страсти лишават освен от вашата сила, само че и от тази на вашия събеседник. Всеки избира да комуникира с положителни хора.  Опитайте се да се концентрирайте върху сегашното и ще забележите, че от ден на ден хора ще желаят да поддържат връзка с вас.
2. Материални богатства
Всеки се изкушава от това да се похвали със скъпия си телефон или новата си кола. Но е значимо да знаете, че хората към вас въобще не се интересуват от това по какъв начин се глезите. Освен това можете да създадете усещане за нахален човек, за който е значима единствено материалната страна.
3. Цели за бъдещето
Дори и да не вярвате по-вероятно е да постигнете задачите си в бъдеще, в случай че не казвате на никого за тях. Ако споделите проектите си с някого, лишавате себе си от опцията да изпитва наслада, откакто ги реализира. В резултат на това към този момент няма да желаете да работите толкоз старателно за постигането им. Шансовете ви да постигнете това, което желаете, се усилват, в случай че не споделяте проектите си с никого.
4. Вашите приходи
Има единствено една дребна група от хора, които би трябвало да знаят всички детайлности по отношение на приходите ви и това са банковите чиновници. Парите не са най-хубавата тематика за диалог, тъй като в никакъв случай не знаете какво е финансовото положение на вашия събеседник сега. Парите могат необратимо да скапват връзките ви. Веднага откакто хората към вас схванат за вашето финансово положение, те ще стартират да ви възприемат по друг метод.
5. Добри каузи
 6 елементарни изречения, които мъжете и дамите поясняват друго 6 елементарни изречения, които мъжете и дамите поясняват друго
Всички знаем, че мъжете и дамите са разнообразни. Оттук от време на време настават много недоразумения. Ето образец за 6 елементарни изречения, които се тълку...
Може би сте чували, че положителните каузи пречистват кармата. Това е правилно, само че в случай че започнете да се хвалите с положителните си действия, ще станете очевидци на непредвиден поврат. Поставяйки себе си в центъра и всичко положително, което сте създали, то губи смисъл.
6. Вашите потребности
Всеки човек има собствен личен източник на прояснение. За някои това е религията, за други спорта, а за трети - медитацията. Никога не налагайте избора си на другите. 
7. Семейни проблеми
Харесва ни да живеем с мисълта, че другите се интересуват от всеки аспект от персоналния ни живот. Но това надалеч не е по този начин. И е по-добре да не споделяте фамилните си проблеми с близките. В даден миг те може да употребяват информацията, с която разполагат против вас самите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР