Мистериозно се прибра у дома в Тутракан най-възрастната българска сводница,

...
Мистериозно се прибра у дома в Тутракан най-възрастната българска сводница,
Коментари Харесай

Арестуваха 79-годишна баба Стефка, въртяла бардак в Брюксел

Мистериозно се прибра вкъщи в Тутракан най-възрастната българска сводница, 79-годишната маман Стефка Йорданова. Тя бе изправена пред съда в Брюксел, откакто стана ясно, че повече от десетилетие е въртяла един от най-оборотните бардаци в европейската столица.

Стефка бе екстрадирана в Белгия през лятото на 2017 година, с цел да бъде съдената като главатар на тайфа за трафик на дами за полова употреба. Заедно с нея на подсъдимата пейка застана и щерка й Светла Захариева. Делото се точи година и половина. Финалът му е в края на февруари. За това, че е въртяла бардак в центъра на европейската столица, нашата маман получава наказване от 4 година престой зад решетките. Магистратите обаче се вземат решение да не я пращат в пандиза поради напредналата ѝ възраст. Решено е баба Стефка да бъде пусната да се прибере вкъщи, в случай че повече кракът ѝ няма да стъпи в Белгия.

Така баба Стефка си стяга багажа и си купува билет за родния Тутракан. У дома тя се прибира преди месец, разкриват нейните комшии, които остават шокирани от мистериозната и неочаквана поява на видната си съгражданка, написа таблоидът „ България през днешния ден “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР