Мистериозният лекар е от Македония, но от години живее и

...
Мистериозният лекар е от Македония, но от години живее и
Коментари Харесай

Мария окраде визията на Гонзовица, хвана си и ново гадже

Мистериозният доктор е от Македония, само че от години живее и работи в Пловдив. Стилът му е толкоз авангарден, че постоянно е издирван за мнение от всемирски персони и засичан в тяхна компания. Това възбуди интереса на Мария и тя незабавно му се метна на врата. Двамата демонстрираха изключителна непосредственост, без да се тормозят от хората към тях.

Забежката им е запечатана във видео. На него се вижда по какъв начин палавият доктор е хванал през кръста Отварачката, преди да й лепне буйна целувка, на която тя дава отговор с ненаситност. Чупките в ханша и приятната компания, карат Мария да не маха усмивката от лицето си и да смъкна всичките си задръжки.

Наскоро певачката бе изумена от новината, че някогашната й възлюбена напълно я е изтрил от сърцето си. Малко след бурната им разлъка той преотстъпи трона й на плеймейтката Светлана Василева. Двамата не стопират да демонстрират какъв брой са влюбени, като последната бомба, която хвърлиха е, че стягат женитба. Връзката им стартира в разгара на лятото, като малко по-късно русокосият модел заживя в тузарското имение на Гущеров в столичният квартал "Бояна ".

В отговор на любовните им излияния Мария смени тотално визията си, като мина в тима на русокоските. Няма по какъв начин да не отбележим, че новият й външен тип извънредно доста прилича този на заместничката й Светлана. Прическите им си наподобяват освен по русите нюанси, само че и по формата.

Преди 3 години Гущеров обезверено искаше дамата до него да е русокоска. Тогава певицата склони и боядиса косата си руса. Няколко месеца по-късно непокорното миньонче върна остарялата си визия.

Миналата седмица Мария още веднъж я хванаха лудите и реши да покаже на някогашния си мъж, че никой не може да й стъпи на дребния пръст. Тя постоянно е била доста обрана в мненията си във връзка брака им с Гущеров, само че дейностите й са задоволително красноречиви. Дали с цел да предизвика, или тъй като счита, че тази визия е ключът към триумфа в любовният й живот, знае единствено тя. Факт е обаче, че след раздялата си с Християн фолкаджийката не стопира да обикаля по нощни клубове и да живее като за последно. Променената й визия е единствено част от новия й живот. Казват, че след цветовете, идва ред и на мъжете, а Отварачката удостоверява с цялостна мощ тази максима.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР