Мистериозната смърт на четирима руснаци в хотел в Албания само

...
Мистериозната смърт на четирима руснаци в хотел в Албания само
Коментари Харесай

Висш военен сред мъртвите руснаци в сауна в хотел в Албания

Мистериозната гибел на четирима руснаци в хотел в Албания единствено час след настаняването им провокира съмнения, че зад нея може би стои интрига за ликвидиране, като се има поради високият боен пост, заеман от бащата на съветското семейство, оповестява " Албениън дейли нюз ".

 Четирима съветски туристи са открити мъртви в сауна в хотел в Албания Виж още

Изданието цитира мнението на специалиста по криминология Ервин Карамуча, съгласно който гибелта на руснаците евентуално е резултат от изпипано ликвидиране и с цел да бъде разследвано то, би следвало да се изследва целият маршрут на съветското семейство. Според Карамуча в случай че става дума за случай, сходен на този на Николай Глушков , критик на съветския президент Владимир Путин, открит мъртъв в Лондон през 2018 година, то тогава би било мъчно убийството да бъде открито.

" Главата на фамилията е почитан боен. Нито газ, нито висока температура, нито задушаване, нито опиати вършат това ", съобщи специалистът, визирайки хипотезите за това по какъв начин е настъпила гибелта на четиримата руснаци.

Според него гибелта може да е била породена от отравяне отвън Албания и т рябва да бъде изследвана също храната, употребявана в Северна Македония . Възможно е и чиновници на хотела да са били вербувани да изпълнят тази задача, позволява експертът.

" Албениън дейли нюз " показва, базирайки се на свои източници, че гибелта на четиримата съветски туристи е била записана като ликвидиране, въпреки че към този момент следствието не е удостоверило това умозаключение.

Четирима членове на семейство от Москва бяха открити мъртви в петък в СПА зоната на хотел в селището Керет , окръг Кавая, до момента в който чиновник на хотела е изпълнявал поръчката им. Туристите били открити мъртви от един от рецепционистите на хотела в сауната към 22.30 ч.



Предварителните сведения сочат, че е допустимо четиримата - Сергей Буренков на 60 години, брачната половинка му Наталия Буренков, на 58 години, щерка им Катя, на 31 години, и нейния другар Никита Белоусов на 37 година, да са се задушили.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР