Мистериозна смърт на наркозависим младеж в Раднево. Пред Нова телевизия

...
Мистериозна смърт на наркозависим младеж в Раднево. Пред Нова телевизия
Коментари Харесай

Мистериозната смърт в Раднево: Вземани ли са органи от тялото на Марин?

Мистериозна гибел на наркозависим юноша в Раднево. Пред Нова телевизия майката на  Марин, чиито тяло бе намерено мумифицирано в региона на психиатричната болница, сподели, че най-вероятно той е погубен и показа, че е попитала проверяващите дали са сигурни, че изчезналата част от ръката му не е отрязана. Тя не има вяра на изказванието им, че е изядена от животни, написа Флагман.

``
реклама

Окръжния прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов обаче сподели в „ Здравей, България “, че не може да се приказва за взимане на органи от натрупа, тъй като няма белези по тялото. 

Майката на Марин пред Флагман.бг: Синът ми е погубен, пробват се да покрият случая!

След месеци търсене тялото на Марин бе намерено на 4 октомври на метри от една от основните алеи на болничното заведение в Раднево. 

На 4 октомври са се обадили на брачна половинка ми, че е намерено тяло на млад мъж в региона на болничното заведение, споделя Мария Георгиева.

На 4 май синът ми постъпи за лекуване за четири месеци, прибавя тя.

„ Ходихме през седмица да го виждаме. Той доста ни се радваше. На именния му ден на 17 юли му направихме изненада и на 23 юли старшата сестра ми заяви, че Марин е избягал “, споделя бащата на Марин – Николай.  

„ Ако беше избягал, щеше да си пристигна незабавно в Ямбол. Нямаше да остане в тази трева “, прибавя той.

„ Това е ликвидиране. Нещо неприятно се е случило. Искам да знам какво “, сподели Мария.

„ Той нямаше да остане там. Щеше незабавно да се прибере в къщи. Той не е бягал, пренебрегнат е там. Ако е бил в схващане, щеше да откри метод да си пристигна в къщи “, прибавя дамата.

„ Обадиха ми се два дами, с цел да ми кажат, че костите на техни близки са открити също в региона на болничното заведение “, споделя тя.

„ Дясната ръка на Мартин от лакътя надолу липсва. Казаха ми, че е изядена от животни. Попитах проверяващата дали е сигурна, че не е отрязана. Имам подозрения и доста въпроси, на които желая отговор. Какво се е случило в болничното заведение? Предозиран ли е с доста медикаменти? “, пита майката на умрелия мъж.

Тя посочи, че той е бил подвластен към упойващи субстанции. 

„ След като на 4 октомври е открит натрупа от чиновник на болничното заведение, е осъществен оглед на местопроизшествието. Назначена е и съдебно-медицинска експертиза. Очакваме заключението на експертите, само че външно при огледа на натрупа и от диалога със правосъдния доктор не се открива да има позволи по тялото. Едната ръка липсва. Вероятно е отнесена от безстопанствени животни “, съобщи окръжния прокурор на Стара Загора,

„ Нямам никакви данни по натрупа да е осъществена някаква намеса. Костите и черепа са здрави. Нямаме данни за насилствена гибел. Не може да се приказва за взимане на органи от натрупа, тъй като няма белези по тялото “, добави той.

„ На 23 юли в Районно ръководство – Раднево е постъпил сигнал от Държавната психиатрична болница за избягал пациент. Незабавно се подхванати издирвателни работи. Марин обаче не е открит в региона. Извършен е оглед в гориста околност “, съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов.

„ На 29 юли Марин е разгласен за общодържавно търсене. Намерен е от чиновник на болничното заведение в региона на лечебното заведение в гориста околност “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР