Мистериозен профил в Инстаграм се опитва да омае потенциални клиенти

...
Мистериозен профил в Инстаграм се опитва да омае потенциални клиенти
Коментари Харесай

Шок в поп-фолка: Тази гавра със Софи Маринова шокира мрежата

Мистериозен профил в Инстаграм се пробва да омае евентуални клиенти на ромската перла Софи Маринова. Която обаче не е по никакъв начин удовлетворена от хрумката на незнайния човечец.

Това разкри самата тя като даже пусна странните цени, които лъжецът е оповестил. 500 лв. на час, толкоз твърди измамникът, че коства едночасово осъществяване на Софка по време на женитба.

При питане от „ клиент “ шарлатанинът даже склонява да смъкне до 390 лева Предложението е отклонено от подправената Софка, тъй като в деня на сватбата е на рожден ден.

Софи Маринова сигнализира за фалшификата и помоли почитателите си да не се доверяват на разнообразни от формалния й профил. Самозванецът вилнее в мрежата още от януари предходната година.

Страницата бълва фотоси на певицата и оповестява за нейни минали или идни участия. Зад нея най-вероятно стои обладан от чара и гласа на Софи обожател, който стига до крайности, като краде освен фотосите, само че и самоличността й, написа вестник „ България Днес “.

Колкото до персоналния й живот, той също е повече от натоварен и любопитен. След като се разведе скоростно с Гринго, Софи май си го е прибрала назад. Предстои да разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР