Мистериозен - подобен на тези, които се появиха в пустинята

...
Мистериозен - подобен на тези, които се появиха в пустинята
Коментари Харесай

Нов мистериозен монолит се появи в Канада

Мистериозен - сходен на тези, които се появиха в пустинята на Юта, на пустота в Холандия, във Варшава и на румънски рид - в този момент се появи в Торонто. Канадски медии оповестиха, че 4-метровата лъскава железна структура, която наподобява е куха, е била видяна на брега на града в навечерието на Нова година, написа БГНЕС.
Неотдавна бе обявено и за сходни във Ванкувър и в западния град Уинипег. По-рано през днешния ден бе обявено и за нова поява на монолит в английския град Солсбъри с надпис-поздрав за Нова година. Изображения, оповестени в обществените медии, описващи канадския монолит като " Моно-страхотен ", демонстрират центъра на Торонто, в това число емблематичната CN Tower в далечината.
 Нов тайнствен монолит в Австралия указва три местоположения, измежду които... Тръмп Тауър (ВИДЕО) Нов тайнствен монолит в Австралия указва три местоположения, измежду които... " Тръмп Тауър " (ВИДЕО)
След Съединени американски щати, Англия, Испания, Полша и други страни, мистериозните блестящи железни монолити доближиха и Австралия. Монолит се поя...
Местни поданици бяха нетърпеливи да видят инсталацията, която някои допускат, че е или " подправено арт изкуство “, или оставен от извънземни, или промоция за иден филм. Никой не е поел отговорност за слагането на монолитите, които се появяват по целия свят и по-късно изчезват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР