Мистър Самочувствие, както шеф Виктор Ангелов нарича Дани Спартак, спечели

...
Мистър Самочувствие, както шеф Виктор Ангелов нарича Дани Спартак, спечели
Коментари Харесай

Мистър Самочувствие спечели Hell's Kitchen

Мистър Самочувствие, както началник Виктор Ангелов назовава Дани Спартак, завоюва Hell's Kitchen Bulgaria в първия му сезон. Той съумя с помощта на организационните си качества да надвие другия финалист Филип. Победителят заложи на френска кухня в последното си готвене в кулинарната конкуренция и спретна крем-супа с миди, гъши дроб и калкан. В приготвянето му помагаха част от участниците в предаването, както и на Филип.



Той реши да готви средиземноморска кухня и посетители клиентите с гаспачо, миди сен жак и патица, която му изигра неприятна смешка поради бавното й подготвяне. Дани Спартак се спретна два пъти по-бързо в поръчките от Филип и разумно се окичи с успеха под погледа на своята другарка.
Изненадващо се оказа че Hell's Kitchen Bulgaria ще има втори сезон, а записването стартира незабавно. Предаването не пожъна упования интерес измежду феновете, само че очевидно Нова телевизия е решила да продължи с кулинарните риалити формати, които да конкурират Мастър началник само че Би Ти Ви. Остава въпросът дали въпреки всичко новите чешки притежатели на медията ще решат наново лъчение на формата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР