Мистър Кеш Радев е отменил указа за предишната министър-председателка Горица

...
Мистър Кеш Радев е отменил указа за предишната министър-председателка Горица
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Радев наруши Конституцията, на практика не е президент

Мистър Кеш Радев е отменил указа за предходната министър-председателка Горица Грънчарова-Кожарева. В този миг, в който той наруши Конституцията, на процедура не е президент. Това разяснява съпредседателят на пред публицисти в Народното събрание. 

Аз съм сюрпризиран, че никой не реагира от сътрудниците. Той към този момент е с цялостно нарушаване на Конституцията, в случай че това бъде открито той автоматизирано няма да бъде президент. Не би трябвало да има процедура по импийчмънт. Ако съда се произнесе, че президентът е нарушил Конституцията, няма потребност от процедура по импийчмънт. Всички партии с на колене пред него. Не знам за какво. Той е просто един апаш, аз ще го разоблича и подсигурявам, че България ще бъде на българите, не на Москва, съобщи Пеевски. 

Относно мненията, че той стои зад издигането на Атанас Илков за длъжностен министър на Министерство на вътрешните работи, Пеевски разяснява: " Като чувам ПП-ДБ всички министри са мои, министър председателят е мой. Само президентът не е мой, но може и той да е мой. И това мога да чуя от тях ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР