Мистър Икономика 2019 Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на Виваком,

...
Мистър Икономика 2019 Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на Виваком,
Коментари Харесай

Мистър Икономика 2019 Атанас Добрев разкри как се прави успешен бизнес в България

Мистър Икономика 2019 Атанас Добрев, основен изпълнителен шеф на Виваком, разкри по какъв начин се прави сполучлив бизнес в България. Титлата му е присъдена от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, стана ясно в предаването " Плюс-минус " по Нова тв.

" Може би се случва един път в живота такава премия. Инвестирал съм 20 години в телекоминукационната промишленост. Шеста година съм във Виваком, за 10 год сме вложили 2 млр лв. в инфраструктура, имаме над 1,800 млн неповторими клиента. 

За стопанската система несъмнено 2008-2009 година беше огромна рецесия. 2012-та рецесията свърши. Според мен това е едно достижение, което е хубаво да го задържим по-дълго време. Човек в случай че чака, че на следващия ден ще е по-зле, той стартира да взима дейности, които ще доведат до това по-лошо на следващия ден. 

В България сме в осма година на напредък. По 2% годишно - значи стопанската система е нарастнала към 20%. С инфлацията е към над 30 % растежът на стопанската система. След това в случай че се върнем един два % обратно, това не е краят на света. Гръцките пенсионери по време на рецесията получаваха повече от българските без рецесия. 

Тайната е, че всеки проблем е опция. Успешните компании вземат решение нечий проблем. Защото в случай че няма проблем, значи различен го е решил и не му трябваш. ", разкри тайната на триумфа предприемачът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР