Мисля си и за нашите братя и сестри, които днес

...
Мисля си и за нашите братя и сестри, които днес
Коментари Харесай

Папата: Пожелавам Господ да бъде близо до нашите приятели от Украйна и Русия и да им помогне да постигнат мир

" Мисля си и за нашите братя и сестри, които през днешния ден честват Великден в Русия и Украйна. Пожелавам Господ да бъде покрай тях и да им помогне да реализират мир ", заяви Папа Франциск. Той се обърна към православните християни по случай Великден в обичайна си неделна проповед пред вярващите на площад " Свети Петър ", заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Изразявам близостта си с всички братя и сестри, които през днешния ден честват Великден. Нека Господ да бъде с вас ", сподели понтификът.

Светият отец напомни продължаващите спорове. " Войните не престават и не престават да сеят гибел. Нека се молим за техните жертви, дано молим Бога светът да не изпитва ужасите на насилствената гибел от ръцете на индивида ", продължи Франциск.

" Мисля си и за нашите братя и сестри, които през днешния ден честват Великден в Русия и Украйна. Пожелавам Господ да бъде покрай тях и да им помогне да реализират мир ", сподели още наместникът на Свети Петър.

По време на проповедта си главата на Римокатолическата черква изрази и загрижеността си за събитията в Судан. Той прикани страните да: Сложат оръжията и да поемат по пътя на разговора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР