Мисля, че за имидж трябва да обучим поне един шпионин

...
Мисля, че за имидж трябва да обучим поне един шпионин
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Трябва да обучим поне един шпионин и да го пратим някъде да го хванат. Иначе се излагаме пред чужденците!

Мисля, че за имидж би трябвало да обучим най-малко един разузнавач и да го пратим някъде да го заловен. Най-добре в Русия. Моля способените институции да помислят по въпроса, че се излагаме пред чужденците! Така иронично предлага Елена Гунчева-Гривова.
SafeNews разгласява поста ѝ без редкаторска интервенция:
И СЯ ПАК СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ! Усещам, че ме терзае въпросът за какво до момента 34 години никоя страна не е хващала БЪЛГАРСКИ разузнавач! Ако инцидентно са си хванали подобен, очевидно не е станало публично притежание. И се чудя дали нашите от службите и разузнаването толкоз доста са задобрели под богатството американско крило, или изцяло са сдали багажа и повече не се занимават с таквиз комунистически работи като разузнаване и шпионаж. То в близост единствено другарски страни виждам.

Една Турция да вземем за пример постоянно единствено положителното ни е мислила.

Не, че ги укорявам хората, те, за разлика от нас, си гледат интереса на страната. Голяма мощ в НАТО, мощна войска, въоръжение. Само хипотетично да приемем, че предяви териториални искания към нас, КО ПРАЙМ!?! Не се и колебая, че НАТО незабавно ще излезе с остра и възмутена декларация, която Ердоган ще си я постави за тоалетни цели в профилираното за това помещение. Но нас това какво ни грее?

От друга страна гледаме и Гърция – също една другарска и отзивчива страна, ние с тия хора в никакъв случай не сме се били чисто официално. И те членки на НАТО.

Гърция и Турция вероятно ще ни пазят небето със свои самолети. Съвсем допустимо е цялата обстановка гладко да стигне до това турски войски да влязат в България, с цел да ни пазят. То 1393 по този начин ще да е станало. И единствено русофобите ще са срещу, да кажем и формалната версия, която ще излезе. Ние другарски страни не шпионираме. Защото още от времето на Оня лист /за по-младите – прочетете в гуглето какво написа за Оня лист, кой и къде го е дал/, паднахме по тил и развяхме бял потник. Предодохме стотици разузнавачи и наши сътрудници. Знаем кой го направи. Още е жив. Засега, несъмнено.

Интересно е, че не шпионираме и Русия. Или сме доста дОбрИ, или пък не го вършим. Ми нали са зложелател, бе? Що по този начин?

При толкоз изловени съветски шпиони в България, от позиция на разследващия авторитет, най-малко един разузнавач на България в Русия трябваше да оставим да си заловен! Излагаме се, дами и господа /или господа и джендъри и ЛГБТплюс и т.н./. Разбира се, не шпионираме и Съединени американски щати /пу, пу, пуууу, да не дава Господ/, тъй като те на процедура са си вкъщи – кеф ти посланика им да ни дефинира политиците и държавното управление, кеф ти американски войски и бази в България, кеф ти непосредствено службите да рапортуват на Козак какво са разкрили. Ама най-малко някаква заблуда за опозиция, бе! Като при изнасилването – все си е позор, но най-малко момата да е ритала и да се е защитавала от кумова срама!

Мисля, че за имидж би трябвало да обучим най-малко един разузнавач и да го пратим някъде да го заловен. Най-добре в Русия.

Той ще предава сведения по какъв начин Путин върви на концерти, дружно с програмата и присъстващите посетители, а ГРУ ще го натъркалят на земята и ще го ритат, до момента в който международните медии отразяват шпионския скандал! Найс, ааааа? Моля способените институции да помислят по въпроса, че се излагаме пред чужденците! Още четете в Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР