Мисля, че всички видяха в какво икономическо и финансово положение

...
Мисля, че всички видяха в какво икономическо и финансово положение
Коментари Харесай

Борисов: Притеснен съм от ядрената заплаха, всеки, който не иска да убива трябва да получи убежище

Мисля, че всички видяха в какво икономическо и финансово състояние е страната ни, само че има и нещо по-лошо и това е експанзията на Русия в Украйна, която се задълбочава. Частичната готовност в Русия довежда до това, че хиляди мъже бягат от страната си. Ако ние сме в ръководство всеки, който не желае да убива и да бъде погубен ще има леговище от тази война. Втората безапелационна позиция на ГЕРБ е по отношение на фарса именуван референдум. Ако ГЕРБ взе участие в ръководството няма да се съгласим да бъдат приети, тъй като те са противозаконни и невалидни ". Тази безапелационна позиция изрази водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

Той изрази терзание, че в случай че се стигне до потребление на нуклеарно оръжие това ще е злополука за стопанската система здравето, земеделието, отглеждането на животни на редица  държави.

„ Чадърите, които правеше предходното държавно управление по границите докара до бедствено състояние в няколко общини. Горите са цялостни с мигранти, а ние сме потвърдили, че можем да се оправим с тази рецесия ”, сподели още Борисов и добави, че най-трудно България ще излезе от бедствието състояние във финансите, докарано от Асен Василев.

„ След като теглиха по половин милиард всяка седмица и след  като четири  пъти вършиха бюджет, най-после направиха капан на служебното държавно управление. Безумното харчене на пари докара до тотална вреда във финансите ”, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Той е безапелационен, че държавно управление би трябвало да бъде формирано.

„ Тези които се пробват да издигнат корупцията като тематика, дано да напомня на Българска социалистическа партия за алените мобифони и заменките, на Демократична България за разбойническата приватизация и агнешките главички. Те ли са за образец или Политическа партия с " Джемкорм " и медиаторите за газа ”, запита Борисов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР