Мисля, че всеки ще излезе извън нерви, ако няма 30

...
Мисля, че всеки ще излезе извън нерви, ако няма 30
Коментари Харесай

Гневният човек със скаричката в енергото: 6 млн. българи сме! Ставайте, хора, стига сме им пълнили гушите

Мисля, че всеки ще излезе отвън нерви, в случай че няма 30 часа ток и има две дребни деца и  ти реват на главата, че им е студено. В понеделник сутринта като станах, отново нямаше ток. Поне 10 пъти звънях на енергото, никой не ми подвигна, а най-после взеха да отхвърлят позвъняванията. Затова взех решение да отида при тях, с цел да направя закуска за децата.

Това разяснява пред Нова тв Явор Павлов, който нахлу през вчерашния ден в офиса на енергото Силистра.

Влизам вътре, смеят ми се госпожите. Те с къси поли, с ризки с пай ръкав на топличко си седят, разяснява той.

В краяна сметка ми споделиха, че до час ще ни пуснат тока и да не върша проблеми, уточни той.



Точно това е методът да си потърсиш правата, тъй като като виждам по какъв начин 6 млн. българи си седят по къщите и нищо не вършат, по тази причина сме на това състояние България, разяснява той.

По принцип съм спокоен човек. Имам си автосервиз, върша си колите. Не съм подвластен от някой, изключително от страната, за което доста се веселя и по тази причина съм си добре, разяснява той.

15 години вървях по чужбина да тегля там, с цел да мога тук да си направя някакъв дребен бизнес тука в България, с цел да мога да изхранвам тези 240 гулани там в Народното събрание, разяснява той.

Ако от енергото си мислят, че аз съм варварин, тяхното какво е. 30 часа бяхме без ток, без вода, без мобилни телефони. Ако беше станало нещо с няякое дете, от кого да си търсим правата - от снега ли!? Как пък всяка зима зимата ни изненадва. Един път не я изненадахме ние като сме готови, разяснява той.

Не, не считам, че съм прекалил. Призовавам всички, в случай че имат проблеми, да отиват и да си ги вземат решение по този метод, разяснява той.

След като пресна видеото, служителите на реда ме задържаха за два-три часа и ми иззеха ножа, с който си нарязах мезето. Едва ли не ме упрекват, че съм влезнал въоръжен в енергото. Съставиха ми акт за нарушение на публичния ред. Ако нещо имам проблеми, ще отвръщам по същия метод. Да се знае. 6 млн. души сме. Няма да си седям по къщите. Какво ще им пълним гушите на чужденците с нашите пари. Не ви ли е позор! Ставайте, българи, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР