Мисля, че това е едно добро и очаквано решение, което

...
Мисля, че това е едно добро и очаквано решение, което
Коментари Харесай

Фандъкова вярва, че оставката на Симеонов ще даде възможност на правителството да работи

Мисля, че това е едно положително и предстоящо решение, което да разреши смяната в законодателството за хората с увреждания. Разбира се, че се нагнети напрежение, по-рано трябваше да се получи това опрощение, разяснява столичният кмет Йорданка Фандъкова горещата вест на седмицата. Според нея след тази оставка " държавното управление има опция да се концентрира върху своите задания, Народното събрание – също ".
Надявам се напрежението да се успокои, само че обстановката е предизборна. Липсва ми, че не се търсят решения, в това число от опозицията, а има говорене и надговаряне. Не слушам кой е по-добрият метод – необходим е разговор, постоянно и ние не съумяваме да разбираем концепциите си добре , сподели още Фандъкова пред Нова телевизия. Определено има неодобрение и някой се възползва – на следващия ден, 18 ноември, има най-малко 4 декларирани митинга и ще дойдат хора с коли от провинцията и би трябвало да намерим салдото да не се затруднява придвижването, добави градоначалникът.
Попитана по какъв начин по този начин допуснахме метод на говорене жанр „ но Симеонов”, кметицата на София отвърна, че това е въпрос за средата и по какъв начин би трябвало да се работи за интеграцията на деца с увреждания.
В София
Ще има зелен билет за 1 лев в дните, в които има прекалено замърсяване на въздуха, даде обещание столичният кмет. Тя сподели, че имала уверението на Министерство на вътрешните работи, че се употребяват газ анализаторите и били спрени от придвижване 150 автомобила, които замърсяват въздуха.
55 000 семейства в София се отопляват на дърва и въглища, съобщи Фандъкова и уточни, че общината имала подготвеност да оказва помощ на тези семейства да си трансформират метода на отопление и с европейски средства. Обаче кметът призна, че към момента като енергийни помощи се дават дърва и въглища, въпреки че щяло да има и пелети .
169 снегорина са в подготвеност да работят в София, 41 – в покрайнините отвън града, сподели Фандъкова и уточни, че през предходната година почистващите компании в столицата били санкционирани с 3,5 млн. лв.. По въпроса с дребните улички кметицата съобщи, че в случай че навалелият сняг не бил доста, можело да се мине без почистване, тъй като за два-три дни той щял да се стопи. Действаме по цели, акцентира тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР