Мисля, че търсим причината за днешното състояние на нещата не

...
Мисля, че търсим причината за днешното състояние на нещата не
Коментари Харесай

Проф. Пламен Киров: Българският народ не емигрира, той се евакуира!

" Мисля, че търсим повода за днешното положение на нещата не там, където е болката. В конституционните модели не са, а в политическите партии и политическите елити, които прекалено много се отдалечиха от това, което съставляват политическите субекти в класическия парламентаризъм ", сподели в " Още от деня " по БНТ проф. Пламен Киров, някогашен парламентарен арбитър.

По думите му при нас ръководството, което се образува по либерален път - посредством избори, постоянно се изражда в клептокрация - присъединяване във властта за облекчаване на нагон към замогване.

Българският народ не емигрира, той се изтегля от тази страна, счита Киров. И добавя: " И като забележим колко български жители в границите на последните 10 години, са напуснали България и като прибавим към това число тези, които се изнесоха до 2010-та година, излиза, че има към 2,5 милиона български жители, които са в работоспособна възраст ".

Според него от ден на ден се трансформираме в територия, която е от интерес за избрани сили отвън България, в сравнение с в национална страна, която има за задача да подсигурява разцвет на нацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР