Мисля, че споразумение е много възможно“, каза държавният секретар на

...
Мисля, че споразумение е много възможно“, каза държавният секретар на
Коментари Харесай

Пропуските намаляват в преговорите за прекратяване на огъня между Израел и Хамас, казва Блинкен по време на посещение в Близкия изток

„ Мисля, че съглашение е доста допустимо “, сподели държавният секретар на Съединени американски щати Блинкен по време на шестото си посещаване в района от 7 октомври. Очаква се той да пътува до Израел в петък.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели, че „ пропуските се стесняват “ в договарянията сред Израел и Хамас за преустановяване на огъня и заложници с посредничеството на Съединени американски щати, Египет и Катар.

Шестото посещаване на Блинкен в района от 7 октомври стартира в Саудитска Арабия със спирка в Египет в четвъртък и една в Израел, планувана за петък.

Блинкен сподели в сряда, че медиаторите са работили с Израел, с цел да слагат на масата „ мощно предложение “. Въпреки че Хамас го направи, те се върнаха с претенции, които сега се преразглеждат.

„ Мисля, че съглашение е доста допустимо “, сподели Блинкен.

Нетаняху предприе нахлуване против Рафах, макар че Байдън предизвести за това < h3> Броят на смъртните случаи се усилва в Газа

Управляваното от Хамас министе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР