Мисля, че со кроце, со благо всичко ще кажат и

...
Мисля, че со кроце, со благо всичко ще кажат и
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов: Истината ще излезе наяве и ще се разбере кой какво прави в управлението и в чия полза го прави

Мисля, че со кроце, со богатство всичко ще кажат и ще стане ясно за какво се е стигнало да раздор в ръководещата коалиция.

До третото няма да се стига, тъй като мисля, че озлоблението сред досегашните сътрудници във властта ги прави задоволително откровени. И въпреки всичко истината ще излезе нескрито и ще се разбере кой какво прави в ръководството и в чия изгода го прави.

Това съобщи доцент Милен Михов – член на управлението на Вътрешна македонска революционна организация, в предаването „ Хитове в мрежата “ по ТВ България 24.

Нищо ново под слънцето. Това изяснява неслучилата се смяна, по този начин Михов разяснява рецесията в кабинета. Според него оптимистичният период за живот на това ръководство е бил до локалните избори идната година, само че очевидно има фактори, които са забързали нещата. Още при основаването си беше ясно, че това е коалиция на ползите, или по-скоро коалиция на искащите. Така се случва, когато обединението на искащите катастрофира в ползите на искащите, съобщи Михов.

Ето какви тези разви още той >>>

– Коалицията отпред с „ Продължаваме подмяната “ катастрофира поради ползите в нея!

– Преди 6 месеца Вътрешна македонска революционна организация предизвести, че „ смяната “ ще е „ замяна “.

– Политическото номадство в Народното събрание не е от през вчерашния ден – прехвърляния на депутати с транзакции.

– Премиерът Кирил Петков желае да управлява страната еднолично.

– Зад обединението наднича положителното остаряло лице на олигархията.

– В политиката на ръководещите тържествуват монополите.

– Разпадането на обединението е функционалност на нейната неплатежоспособност.

– Напазаруваните депутати от Има Такъв Народ няма да могат да отговорят на въпроса „ Защо поддържат Кирил Петков? “

– Полицаите и чиновниците на пандизите стачкуват, тъй като заплатите им са замразени при 20% инфлация, (14% официална). Да не ги чуеш значи ерозия на националната сигурност.

– За абсурда с македонския министър председател Ковачевски, който албанският водач Еди Рама назова „ министър председател на Западна България “: Албанците имат за цел да се обединят. За тях е по-добре да съществува Северна Македония, в която могат да ръководят.

– За „ мистериозния аероплан “, който прелетя през 7 страни и кацна безпроблемно в България: Пропуските във военната защита на страната са големи. Министърът на защитата не знаеше какво е станало. Интересно, за какво никой не попита Министерство на вътрешните работи къде са отишли пасажерите на самолета? Те може още да са някъде в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР