Мисля, че са над 40 защитените лица, които са под

...
Мисля, че са над 40 защитените лица, които са под
Коментари Харесай

Иван Савов, криминалист: Охраняващите защитени свидетели не са професионално подготвени за лична охрана

„ Мисля, че са над 40 предпазените лица, които са под отбрана от Министерство на вътрешните работи . Тях ги охраняват униформени полицейски чиновници, които са елементарни служители на реда. Тези хора не са професионално готови да правят действия по персонална защита . И малко или доста, това е „ отблъскване на номера “. И този случай не е изолиран – да се употребява полицейската защита по подобен непозволен метод. “

Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria криминалистът Иван Савов във връзка случая, който провокира отвращение - служители на реда бяха снимани да оказват помощ на Любена Павлова, която охраняват като предпазен очевидец, товарейки мебели в паркинга на огромен търговски център.

На първо място, би трябвало да кажем, че дамата, доколкото знаем от медиите, сега е бременна. И това, че чиновниците са показали човещина да ѝ оказват помощ, съгласно мен не е толкоз укоримо , тъй като най-общо казано, „ всички сме хора “. Так че, бих предложил на обществеността да не се вълнува толкоз от това, че някой еднообразен се е потрудил да помогне.

Друга е тематиката доколко така наречен защита е ефикасна в сходна обстановка. Защото всички книги и всички профилирани учебници, по които се учи, и всички специалисти в региона споделят, че когато едно лице е под защита в границите на някакъв тип отбрана, като предпазен очевидец, това лице би трябвало да има безусловно ограничаване за напредването си . Докато в тази ситуация, въпросната дама, се е движила напълно свободно. По-скоро те са били подвластни от нейния график, в сравнение с тя да се преценява с това, което ѝ се постанова от защитата.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР