Мисля, че с по-голямо разбиране трябва да се отнасяме към

...
Мисля, че с по-голямо разбиране трябва да се отнасяме към
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев разкри: Сменя се представителят на България в Лукойл

Мисля, че с по-голямо схващане би трябвало да се отнасяме към хората, които бягат от войната, съобщи пред бТВ Ивайло Мирчев, народен представител от Демократична България.
Всичко по тематиката: Антикризисните ограничения на кабинета Петков 97
Той напомни, че още преди страната да се намеси, украинци са се настанявали в хотели.

Мирчев съобщи, че институциите, които са на по-ниски равнища не работят. Той изясни по какъв начин щабът към Министерски съвет работи, само че до тук.

Според него изявлението на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за бежанците е лицемерно.

Във връзка с думите на вицепремиерът Калина Констанинова и дали тя би трябвало да подаде оставка,  депутатът съобщи, че въобще такава тематика не е на дневен ред.

Относно какво се е случило на късния съдружен съвет, Ивайло Мирчев отговори, че не е имало нищо съществено. По думите му, главната тематика е била бюджетът. Той увери, че за всички антикризисни ограничения, които би трябвало да бъдат в действие от 1 юли има пари.

На въпрос дали ще успее " Лукойл " да работи с различен нефт с изключение на съветски, Ивайло Мирчев отговори, че това ще се случи и е редно да стане допустимо най-бързо.

" Трябва да имаме 0% енергийна сигурност от Русия ", безапелационен бе той.

Мирчев разкри, че ще бъде заменен представителят на България в " Лукойл ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР