Мисля, че разбирането на Путин за американския политически пейзаж е

...
Мисля, че разбирането на Путин за американския политически пейзаж е
Коментари Харесай

Скот Ритър за Путин: Познава Америка по-добре от нея самата

Мисля, че разбирането на Путин за американския политически пейзаж е удивително. Това написа в обществената мрежа X някогашният офицер от американското разузнаване на  Скот Ритър.

I think Putin’s grasp of the American political landscape is remarkable.

Simply by granting an interview with Tucker Carlson he has unleashed a torrent of self-destructive vitriol amongst an American political establishment that further distances it from the values and…
— Scott Ritter (@RealScottRitter)

„ Просто като даде изявление на Тъкър Карлсън, той отприщи поток от саморазрушителна завист измежду американския политически естаблишмънт, което още повече го отдалечава от полезностите и правилата, които твърди, че пази “, счита Ритър.

Както по-рано писа Критично, в новото изявление с американския публицист Тъкър Карлсън, съветският президент Владимир Путин изрази изказванието, че същинската власт в Съединените щати не принадлежи на определени чиновници, в това число и на президента Джо Байдън, а по-скоро на неизбрана дълбока страна, която непрекъснато поддържа надзор.

Путин организира най-ефективната акция за осведомителна война, която можете да си визиите, без да прави каквото и да е “, декларира Ритър, като прибавя: „ И това е преди изявлението на Тъкър да бъде излъчено. Путин ни познава по-добре от нас самите.

Източник:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР