Мисля, че работата на ПП-ДБ оттук-нататък ще е нещо като

...
Мисля, че работата на ПП-ДБ оттук-нататък ще е нещо като
Коментари Харесай

Алгафари: Правителство и министри ще има, а ако нещо сбъркат, ще бъдат смъмрени от някое посолство

Мисля, че работата на ПП-ДБ оттук-нататък ще е нещо като цивилен ръб на властта, не толкоз да ръководят. Така че това разделяне на имена и на хора, е дребното. По-важното е те са станат цивилен ръб на властта. Това не е неприятно. То по този начин или другояче те към този момент не могат да упражняват властта. Предишното държавно управление беше на ПП-ДБ, а новото държавно управление ще е на ГЕРБ.

Това разяснява пред Нова тв Георги Лозанов. 



ГЕРБ стана от прахта, изтупа я и още веднъж на на първа линия и то в бяло. Това се случи с помощта на ПП-ДБ. Освен това те и направиха Движение за права и свободи да наподобява по-добре. Така че сега имаме три мощни политически обединения, които ще би трябвало да вземат участие дружно в ръководството, коментира Нидал Алгафари.

Знам, че в ГЕРБ и Движение за права и свободи имат доста фрагменти, които са добре обиграни, с добра експертиза, както се споделя и са подготвени да ръководят. Бойко Борисов сподели, че той тласка напред по-младите хора, с цел да може да почисти имиджа си от дългото ръководство, разяснява той.



Ако държавно управление има, то ще е на ГЕРБ с Делян Пеевски до Борисов и така нататък, разяснява Лозанов.

В момента антикорупционна промяна може да се прави единствено дружно с хората, които подозираш в корупция. Просто сега такова е ситуацията в страната, разяснява той.

Най-важното е, че държавно управление ще има. Винаги ще има и държавно управление, и министри, нещата си вървят в посока дружно с НАТО и Европейски Съюз. А в случай че нещо се обърка, постоянно ще се появи някакъв човек от някакво посолство, който да им каже, че не трябва да вършат нелепости, разяснява Алгафари. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР