Мисля, че придобихме опит, видяхме нещата отвътре – не е

...
Мисля, че придобихме опит, видяхме нещата отвътре – не е
Коментари Харесай

Какво стана на изборите – кандидати за депутати, сред които и красяща листата, коментират

Мисля, че придобихме опит, видяхме нещата от вътрешната страна – не е отчаяние. Това сподели Жени Калканджиева, част от листата на Вътрешна македонска революционна организация за 45-тия парламент в Хасково. Припомняме, че тя беше на последно място в тази листа и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сподели, че тя „ красяла ” листата.
Смятам, че това е углавен избор за досегашния модел на ръководство, продължи Калканджиева. А Искрен Пецов, който също беше част от претендентите на Вътрешна македонска революционна организация, изрази единодушие.
 Доц. Наталия Киселова: Гласуването на ръководител на Народното събрание дефинира съотношението на силите Доц. Наталия Киселова: Гласуването на ръководител на Народното събрание дефинира съотношението на силите
Начинът, по който до момента се ръководеше Народното събрание, би трябвало да престане. За това настоя доцент Наталия Киселова от Катедра „ К...
Костадин Георгиев-Коцето Калки, който поддържа Десислава Иванчева, призна, че нейната листа не е имала късмет да влезе в Народното събрание, само че той се присъединил поради дела – поради застрояването, хаоса в медицината и някои дела в културата. " За огромно страдание тези дела не се чуват, само че с течение на времето хората ще осъзнават, че качеството им на живот зависи от това нещо – здравето, градската среда ", сподели Георгиев пред Нова телевизия.
" Не можем да назоваваме победител партия, която е спечелила вота на " Факултета ", разяснява Калки. Според него, а и съгласно Калканджиева ГЕРБ е спечелил доста гласове от държавната администрация – хора, които зависят от ръководещите. За Калканджиева, Пецов и Калки Слави Трифонов е огромният победител на изборите. " Едно цяло потомство израстна с неговата физиономия всяка вечер ", уточни Пецов.
На въпрос какво ще стане в този момент с тези изборни резултати, Калканджиева изрази мнение, че ще има скорошни нови избори – тъй като не се вижда съгласие. Същото мнение изрази и Искрен Пецов. А Калки счита, че ръководещите до момента ще опита да сформира експертен кабинет. По мнението му, трябвало да се усили по някакъв метод мажоритарният избор – трябвало да има смяна в изборната система.
Попитани по какъв начин може да има ръководство без ГЕРБ - партия с доста насъбран управнически опит, Георгиев съобщи, че трябвало да има хора с визия и дълъг опит в дадена област. А Калканджиева уточни, че да вземем за пример има летище в Хасково, което можело да е хъб за Amazon и да има бурно развиване на района - само че трябвало политиците да си подадат ръка. Тя добави и, че хората нямат доверие на настоящия основен прокурор Иван Гешев при въпрос дали би трябвало да има смяна там.
 Възможно ли е Слави Трифонов да направи държавно управление? Отговорите от Цветозар Томов Възможно ли е Слави Трифонов да направи държавно управление? Отговорите от Цветозар Томов
Гласуването за " ИТН " е гласоподаване против ГЕРБ и ръководещите. Това съобщи в предаването " Студио Actualno " някогашният представител...
И Калканджиева, и Пецов споделиха, че биха се кандидатирали при последващи избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР