“Мисля, че правителството не трябваше да праща заместник-министър, на когото

...
“Мисля, че правителството не трябваше да праща заместник-министър, на когото
Коментари Харесай

Борисов: Правителството да обясни какво ще се случи с териториалните планове

“Мисля, че държавното управление не трябваше да праща заместник-министър, на който не му знаем името, да изяснява за териториалните проекти за обективен преход на въглищните региони. Двата съществени въпроса са заместващата мощ при прекъсването на въглищните централи и запазването на работните места ".


С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира обичайното си утринно изказване пред медиите в коридора на Народното събрание. Междувременно енергетици от Старозагорския район и Кюстендилско към този момент са блокирали пътища и стачкуват, предава кореспондент на БГНЕС.

" Планът, който не сме видели, би трябвало да взема решение тези въпроси. Искам да прикани държавното управление бързо да изясни какво ще се случи там, а не да поставят каруцата пред коня с компаниите ”, сподели още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ предложи предизборната акция за локалния избор да бъде извършена мъдро, внимателно и с такт за по-важната цел.

“Моят краен резултат би бил регистриран като трите партии, които вземат участие в некоалицонната сглобка - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, като блок да имат най-вече общински съветници и кметове. Това ще препотвърди държавното управление ”, сподели още Борисов.

Той акцентира, че забавянето на бюджета няма да е проблем.

“Ще подкрепим Асен Василев колкото е належащо след ваканцията да гледаме бюджета. Днес той ще показа проектобюджета пред нас, този път няма да бъдат позволени грешките от предходния бюджет ”, посочи Бойко Борисов, след което акцентира, че няма да одобряват 20% Данък добавена стойност на ресторантьорите и концепцията за “донос - бонус ”. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР