Мисля, че по-голямата част от българите, както и аз, смятат,

...
Мисля, че по-голямата част от българите, както и аз, смятат,
Коментари Харесай

Николай Василев: По-добре някакво редовно правителство, отколкото никакво

„ Мисля, че по-голямата част от българите, както и аз, считат, че е по-добре да има някакво постоянно държавно управление, в сравнение с никакво. Поредица от служебни държавни управления не водят до на никое място. Политиците би трябвало да погледнат по-глобално, с цел да видят какви са същинските проблеми на нацията и на света сега “, това съобщи някогашният стопански министър Николай Василев.

„ Инфлацията не се бори с приказки и страхове. Начинът е конкуренция, вложения, по-добро ръководство на цялата стопанска система и повишение на прихода. Бюджетът за мен е огромен проблем. По бюджета ще познаете идващото държавно управление. Демографията е различен огромен проблем а страната “, сподели още той пред Българска национална телевизия.

Според Василев партиите би трябвало да се обединят пред по-висши полезности.

„ Нямам право да приказвам от името на „ ИТН “, само че съгласно мен те не можаха да обяснят задоволително добре за какво напуснаха предното държавно управление. Те напуснаха държавното управление, тъй като не беше положително. Въпрос на време беше да има смяна “, сподели още някогашният стопански министър.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР