Мисля, че новото ми предаване ще направи много добро на

...
Мисля, че новото ми предаване ще направи много добро на
Коментари Харесай

След смъртта на Ласкин: Сърчаджиева с голям скок в кариерата

„ Мисля, че новото ми предаване ще направи доста положително на хората “ - надява се актрисата Алекс Сърчаджиева в „ Тази събота и неделя “ и добавя: „ В него ще се описват доста забавни истории – трагични и радостни “.

В епизода довечера ще има изявление с Тервел Пулев. Той ще приказва почтено за неща, които никой не знае за него. За загубите в живота и по какъв начин едно момче израства без майка.

„ Идеята на предаването ми е да покажа посредством историите на известни хора, че всички сме идентични. Че всички сме хора “ - споделя Алекс.

Водещата желае да донесе на феновете религия, вяра и смисъл. По този метод, съгласно нея, тя прави положително на всички посредством предаването си, написа " България Днес ".

„ В диалозите си аз не подобавам като Александра Сърчаджиева, която са я извикали за водеща в малкия екран. Аз съм индивидът Александра и споделям с тях своите истории. Едва тогава хората стартират да се разкриват. Когато усетят индивида до себе си. Аз съм си аз и постоянно съм била такава “ - безапелационна е Алекс.

Според нея, доста е значимо водещият да не прекъсва госта и да го остави да се изкаже.

От 1 октомври в „ Сатирата “ следва премиерата на политическо сатирично кабаре, в което актрисата играе ролята на Дядо Сашо.

„ Чрез сатирата споделяме огромни истини “ - счита тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР