Мисля, че новият ни министър на отбраната сътвори гаф. Не

...
Мисля, че новият ни министър на отбраната сътвори гаф. Не
Коментари Харесай

Първият ни военен представител в НАТО се възмути от позицията на военния ни министър за натовските военни

" Мисля, че новият ни министър на защитата сътвори гаф. Не може преди срещата на министрите на защитата на НАТО за взимане на решения по нуждата от прекосяване към засилено съюзно наличие в България и Румъния, българският министър да прави сходни изказвания. " Това написа на страницата си във Facebook ген. Съби Събев, първият народен боен представител в основната квартира на НАТО в Брюксел след приемането на България в Алианса.

Коментарът е във връзка позицията на военния министър Стефан Янев, че не е належащо разполагането на войски на НАТО в България. Той го направи поради неофициална информация, че НАТО може да разположи в допълнение военни в България и Румъния като групи за бързо реагиране поради скупчването на съветски войски на границата с Украйна.
Кирил Петков одобри властта в Министерския съвет (СНИМКИ)
Новоизбраният министър председател Кирил Петков одобри властта от служебния министър-председател Стефан Янев на специфична гала в Министерски съве...
Прочети повече
" Това национална позиция ли е или персонално мнение на министъра? Така ли се схваща у нас политическата ни взаимност със съюзните страни от НАТО? Та страната ни е към този момент 17 години в Алианса. Ще се научим ли по какъв начин се отстояват общосъюзните ползи на НАТО по сигурността и защитата? Откога укрепването на сдържащите и отбранителните качества на НАТО е във щета на националния ни интерес? ", пита военачалник Събев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР