Мисля, че не само аз, но и всички наши привърженици

...
Мисля, че не само аз, но и всички наши привърженици
Коментари Харесай

Даниел Боримиров пред БНТ: Прекланям се пред нашата феноменална публика и се гордея с нашия отбор

Мисля, че освен аз, само че и всички наши последователи са радостни от играта. Мисля, че от самото начало играхме на лимита на опциите и зарадвахме половин България, в случай че не и повече. Това сподели Даниел Боримиров пред камерата на Българска национална телевизия след края на мача Левски - Айнтрахт игран пред цялостни трибуни на Националния стадион " Васил Левски ".

Първият плейофен дуел за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите сред двата отбора приключи при резултат 1:1. Асими Фадига донесе равенството с впечатляващ гол в последната минута.

" Левски от дълго време не е показвал такава игра, и се веселя, че от мач на мач играем по-добре и това го демонстрираме против един тим като Айнтрахт, който е мерило в международния футбол ", сподели Боримиров.

" Нека се порадваме на равния резултат, да си починем и ще се готвим идната седмица за реванша. Целта е да радваме нашите почитатели, да пълним стадионите, където и да играем, пък каквото стане. Левски е показвал чудеса, не се е отказвал, сподели го в последните два мача ", сподели още изпълнителният шеф на " сините ".

На въпрос каква е ролята на Николай Костов за образа на Левски, Боримиров отговори:

„ Огромна е ролята на треньора. Ники Костов промени напълно философията на игра на Левски, и мисля, че всички сме удовлетворени ", изясни той.

" Левски постоянно се бори до дъно. Ако успеем другата седмица, ще е наслада за цяла България. Прекланям се пред нашата феноменална аудитория и се гордея с нашия тим. Победите сплотяват хората, тъй че ние с играта, която демонстрираме, и когато пристигна общото заседание и изкараме цифрите, ще раберат хората какво вършим, какъв брой старания поставяме ", приключи Боримиров.

Вижте изявлението във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР