Мисля, че не е адекватно да има толкова дълбоки дупки

...
Мисля, че не е адекватно да има толкова дълбоки дупки
Коментари Харесай

Всички Му Казваха, Че Е Луд, Но Кристиян От Люлин Заби Лют Шамар На Столична Община С Това, Което Направи!

" Мисля, че не е съответно да има толкоз дълбоки дупки където и да е. Не единствено в директните на София, на " Люлин " като квартал и в който и да е квартал ", споделя той.

Казва, че го прави, тъй като го дразнело и най- към този момент поради хората.

" Тези, които минават от тук непрекъснато, защото тук има детска градина в ляво, по надолу учебното заведение, в което съм учил 12 години и в пиковите часове заран и вечер е лудница. Като бул. е тази улица ", прибавя Кристиян.

Разказва, че хората реагирали по разнообразни метод - някои обикновено, други не. Имало изявления като " ти вманиачен ли си, какво се занимаваш с нелепости, я не се излагай " и други.

Мъжът не взема решение транспортни и инфраструктурни проблеми за първи път. В различен случай той самичък е преместил части бордюр, основали запушване по пътя към Банкя. Споделя, че никой не му се е притекъл на помощ.

Живял е в Англия съвсем година. Дупки там не му се налагало да цялостни.

" Пътищата не са същите каквито са тука. Като цяло страната е на светлинни години и действително даже в обитаемоте местности, провинциалните местности пътищата са доста по- положителни от колкото тези на автомагистралите ни " добави той.

Мечтае освен улиците да бъдат поправени, а и " хората да са по- положителни ".

" Мечтата ми е в действителност улиците и пътищата като цяло да са по-добри, тъй като освен аз, а и милиони жители заплащат налози на прелестната ни страна, която в действителност е прелестна, само че нищо не се случва както би трябвало да се случва ", споделя Кристиян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР