Мисля, че Корнелия Нинова прекрачва всички граници на разума, а

...
Мисля, че Корнелия Нинова прекрачва всички граници на разума, а
Коментари Харесай

Дачков за комичната ситуация с Нинова и „Съдебна охрана“: Дебелашки макиавелизъм от Крушовица

„ Мисля, че Корнелия Нинова прекрачва всички граници на разсъдъка, а лъжите ѝ получават патологични измерения. Нинова води две каузи против мен (още две ми е завел и Калоян Методиев). Тази заран правосъдна защита е отишла в дома ѝ, с цел да ѝ връчи някакво решение на съдията по нейната лична тъжба против мен. Корнелия не им е отворила, а отишла в Народното събрание да подвига скандал, че Гешев желае да я арестува, поради Кирил Добрев посредством правосъдната защита, подчинена на Крум Зарков “.

Този коментар разгласява в профила си във Facebook журналистът Явор Дачков.

„ Този просташки макиавелизъм от Крушовица е цялостен шок. Заради Корнелия и Калоян Методиев през ден се слушам с призовкари, уреждаме си срещи, правосъдна защита ми връчва документи и така нататък, само че и през разум не ми е идвало да се върша на Паниковски и да държа речи за свободата на словото “, безапелационен е Дачков.

„ Не знам с какви очи хората към Корнелия Нинова не престават да стоят до нея и да гледат тези срамни подиуми, само че те са много по-виновни от самата Корнелия за ситуацията в Българска социалистическа партия “, приключва той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР