Мисля, че като цяло, за да спечелиш срещу него, трябва

...
Мисля, че като цяло, за да спечелиш срещу него, трябва
Коментари Харесай

Григор Димитров: Изиграх страхотен мач и съм щастлив, че завърших в два сета

Мисля, че като цяло, с цел да спечелиш против него, би трябвало да играеш по най-хубавия метод. Влязох в мача доста съсредоточен и мисля, че беше извънредно ясно какво би трябвало да направя. Това сподели Григор Димитров, който записа впечатляващ триумф над втория в света Карлос Алкарас на полуфиналите на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Маями с награден фонд от 8.995 милиона $.

„ Понякога простотата е гениална. Много, доста мъчно е да го направиш, изключително когато играеш против конкурент като този, само че аз в действителност съумях да диктувам играта, да прочета играта малко по-добре от последния път. Като цяло, мисля, че изиграх страховит мач от моя страна и съм благополучен, че приключих в два сета ", сподели още поставеният под номер 11 в схемата български топтенисист.



Димитров е насочен към втората си купа от шампионат от сериите Мастърс 1000 след тази в Синсинати през 2017 година.

" Използвах всяка опция, която имах “, сподели българинът, който отбрани четири от петте точки за пробив, с които се сблъска по време на мача с Алкарас.

С този триумф Гришо към този момент се е класирал за полуфинал на осем от всичките девет шампионата от сериите Мастърс 1000. От началото на годината той има 19 победи и единствено 4 загуби.

Димитров ще играе на полуфиналите против №5 в международната класация Александър Зверев от Германия. До момента Зверев води със 7:1 победи в директните мачове против българина.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР