Мисля, че имаше очакване за нещо различно. От разговори в

...
Мисля, че имаше очакване за нещо различно. От разговори в
Коментари Харесай

Нинова: Българското общество очакваше нещо различно от решението на Държавния департамент

Мисля, че имаше очакване за нещо друго. От диалози в обществото мисля, че имаше очакване за нещо друго. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за пред български публицисти в Брюксел, помолена за коментар на решението на Държавния департамент на Съединени американски щати да разгласи като подкупен арбитър от българския Специализиран съд. Жалко е за нашата правосъдна система, че би трябвало извън да се вземат решение тези въпроси, добави тя.

У нас нямаше спор, това сътвори напрежение в българското общество, уточни Нинова по въпроса с предстоящото приемане на България в еврозоната. Тя добави, че Българска социалистическа партия упорства курсът на лв. и валутният ръб да не бъдат променяни до въвеждането на еврото. Не сме обсъждали въпроса за референдум по тази тематика, разясни Нинова в отговор на въпрос.

Таско Ерменков за Андон Миталов: Шум от тръбата на Боримечката

В срещите си в Европейския парламент през вчерашния ден и през днешния ден тя е настояла решенията, свързани с опазването на околната среда, да регистрират ползите на всички страни от Европейски Съюз. По нейните думи, в случай че огромните страни взимат решения, които след това по-новите би трябвало да извършват, това би довело до още по-голямо разделяне и чувство за Европа на няколко скорости. Според нея е належащо българските управляващи по-скоро да предложат националния проект за присъединяване в така наречен Зелен контракт.

След Брекзит всички би трябвало да поставим старания да запазим единството на Европейски Съюз и той да стане независим, обединен и мощен състезател в новите геополитически действителности, разяснява Нинова. Тя посочи, че е била призната от ръководителя на Екологичен потенциал Давид Сасоли и неговия заместител Клара Добрев, както и от ръководителя на парламентарната група на социалистите Ираче Гарсия. Има внушения, че надали не сме в спор с нашето политическо семейство - нищо сходно не се усети тук, съобщи Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР