Мисля, че имаме всички шансове да бъдем на първо място.

...
Мисля, че имаме всички шансове да бъдем на първо място.
Коментари Харесай

Биков: В 48-то НС не трябва да има партия, с която да не се говори

„ Мисля, че имаме всички шансове да бъдем преди всичко. По-важно е след изборите какво ще се случи. Трябва да оставим всички благоприятни условия отворени. Би било извънредно неприятно политическата рецесия да продължи. Това ще се случи, в случай че ГЕРБ не взе участие в ръководството ”, сподели Тома Биков пред Нова телевизия.

Според него в 48-ото Народно заседание би трябвало да се приказва с всяка една партия, без значение дали е съпротива, или ръководеща.

Той е на мнение, че предходното държавно управление единствено се е самосвалило със спада на ръководещото болшинство.

„ То беше резултат от една доста сбъркана структура, която беше препоръчана декември, когато се формираше кабинетът. Управляващите започнаха да пишат стратегия чак, откакто подадоха оставка. Това е парадоксално. Не съумяха да изработят механизъм за взимане на решения. В последна сметка се стигна до това, което те назовават неприятна връзка вътре в обединението. Всъщност приказваме за липса на реалистични цели, които да бъдат постигани. Всичките бяха нереални. Някак си не можаха да схванат, че задачата ГЕРБ да не бъде във властта беше изпълнена на 3 ноември. Самите ние казахме, че сме в съпротива ”, изясни Биков.

Депутатът изясни, че фигурата на Бойко Рашков не би била призната от партията на нито една позиция във властта.

По тематиката с Газпром ” Биков съобщи, че в случай че е бил удължен договорът синьото гориво е щяло да бъде три пъти по-евтино –„ Аз не споделям да се молим на „ Газпром ”, само че методът, по който ние взехме решение да се диверсифицираме беше неприятен ”.

Депутатът разкритикува методът на Асен Василев да разгласи, че няма въобще няма да водим договаряния. „ Личното ми мнение е, че България би трябвало да откри 3 милиарда кубика синьо гориво. Включва всички благоприятни условия. В Европа ще има дефицит. Седемте танкера, за които държавното управление в оставка приказва, са нереално разбиране ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР