Мисля, че имаме добри знаци от страна на “Продължаваме промяната

...
Мисля, че имаме добри знаци от страна на “Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имаме добри знаци от “Продължаваме промяната”

Мисля, че имаме положителни знаци от страна на “Продължаваме смяната ” и всички останали ще би трябвало да се отнесем отговорно към тази протегната ръка.

Те са мандатоносител, тъй че те провеждат процеса и неговата поетапност. Това съобщи пред медиите в коридорите на Народно заседание ръководителят на парламентарната група на “Демократична България ” Христо Иванов, като добави, че обединяването ще даде поддръжката си и ще взе участие в напъните за образуване на кабинет на малцинството с втория мандат. 

Иванов добави още, че на този стадий диалози за ресори, разпределения и персони с присъединяване на “Демократична България ” в държавно управление с втория мандат не е имало. 

Съпредседателят на Демократична България удостовери и за писмото от “Продължаваме смяната ” за приемане на програмна декларация от Народното събрание. “Получихме писмото, ще обсъдим какви ще бъдат нашите поръчки в това отношение. Виждаме стъпки, които демонстрират отговорно и съществено отношение. Надяваме се останалите политически сили също да поемат отговорност ”, сподели Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР