Мисля, че играхме добре през първото полувреме, но допуснахме една

...
Мисля, че играхме добре през първото полувреме, но допуснахме една
Коментари Харесай

Тен Хаг след историческия срам за Юнайтед: Недопустимо!

„ Мисля, че играхме добре през първото полувреме, само че допуснахме една неточност в организацията в отбрана малко преди почивката. През второто полувреме това като че ли не бяхме ние! “

Това сподели Ерик загар Хаг след историческия позор за него и Манчестър Юнайтед. „ Червените дяволи “ понесоха рекордна загуба в дербито против Ливърпул с 0:7, а провалянето бе най-тежко и в цялата кариера на нидерландеца като треньор.

„ Представянето ни не съответстваше на нашите стандарти. Не играхме като тим. Отношението ни не беше професионално. Със сигурност съм доста сърдит ”, отсече Тен Хаг след резила на „ Анфийлд “.

„ Неприятно съм сюрпризиран, тъй като в последните седмици и месеци виждах тима в въодушевление и с готовност да побеждава във всеки мач. Днес обаче това въобще не бе по този начин. Не се придържахме към проекта си и не си свършихме работата. Не отговорихме на удара и това фактически беше непрофесионално. Вече сме доказвали, че може да вършим обрати - да вземем за пример в мачовете против Брентфорд и Манчестър Сити. Несъмнено, този резултат е огромен неуспех и нещо недопустимо за клуб като Манчестър Юнайтед. Изключително съм отчаян и даже ядосан. Трябва да приемем действителността и да подходим с нужната увереност ”, добави треньорът на „ алените дяволи “.

„ Подобно нещо не може да се случва! Трябва да си поговорим, тъй като видях 11 футболисти да губят разум. Това не беше Манчестър Юнайтед! “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР