Мисля, че идеята на КСНС е да не се изнася

...
Мисля, че идеята на КСНС е да не се изнася
Коментари Харесай

Христо Иванов след заседанието на КСНС: Беше една изключително информативна дискусия

Мисля, че концепцията на КСНС е да не се изнася информация от вътрешната страна и в този смисъл, аз ще се придържам към разпоредбите на формата и няма да разясня какво се е случило, сподели съпредседателят на " Демократична Бъэлгария " Христо Иванов след съвещанието на КСНС при президента.

" Обсъдихме цялата система от рецесии, с които се сблъсква България, институционалните и финансови аспекти. В последна сметка констатацията беше, че окончателното решение по въпроса за нужната актуализация на бюджета, ще бъде взето в Народното събрание. Парламентарните сили там ще изкажат своите дефинитивни позиции. Но това беше една извънредно информативна полемика и в този смисъл сме признателни от Демократична България на президента, че ни събра ", сподели още Иванов.

На въпрос дали ще поддържат бюджета, Христо Иванов сподели, че в Демократична България решенията се взимат групово и парламентарната група ще се събере, с цел да вземе решение. " Но беше доста потребна информацията, която получихме на този съвет ", добави Иванов.

Той съобщи още, че на Съвета е било отделено задоволително време и на мигрантската рецесия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР