Мисля, че Хекимян може да победи на първи тур. Това

...
Мисля, че Хекимян може да победи на първи тур. Това
Коментари Харесай

Борисов: Хекимян може да победи на първи тур

Мисля, че Хекимян може да победи на първи тур. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание във връзка издигнатия за претендент за кмет ГЕРБ-СДС за София Антон Хекмиян, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Борисов отхвърли спекулацията, че има сделка сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ София да бъде подарена. Според него в лицето на Антон Хекимян софиянци получават опцията да гласоподават за човек, който е подготвен да поеме отговорност. 

" Мисля, че софиянци имат опция да избират сред един доста бодър, доста чист, доста интелигентен и образован човек, който забележете, ще поеме някаква отговорност пред тях, в случай че бъде определен, тъй като срастването на Държавна сигурност, властта и парите за мен е доста рисково ", сподели той.

Борисов отхвърли тезата, че публицистичната политика на bTV e била проведена по отношение на ползите на ГЕРБ: " Ако някой е работил, толкоз против ГЕРБ, колкото тези малките екрани... Да ви напомня митингите, които господин Божков сподели, че управлявал и финансирал, кой беше водещият начело с микрофоните, кой чакаше да дойдат живите включвания, с цел да се съберат за тях. Айде, стига ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР