Мисля, че е време Румъния да се присъедини към Шенгенското

...
Мисля, че е време Румъния да се присъедини към Шенгенското
Коментари Харесай

Мецола в Букурещ: Румъния трябва да влезе в Шенген през първата половина на 2023 г.

Мисля, че е време Румъния да се причисли към Шенгенското пространство. През първата половина на 2023 година Румъния би трябвало да се причисли ", съобщи в Букурещ ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола, съобщи „ Румъния Инсайдер “.
Роберта Мецола с румънският президент Клаус Йоханис в Букурещ
" Това, което можем да създадем (в Европейския парламент), е да продължим да настояваме всеки член да стигне до същото умозаключение ", съобщи Мецола пред телевизия „ Диджи 24 “.

В понеделник, 19 декември, ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола направи послание и пред взаимната сесия на румънския парламент. Тя съобщи, че е в Румъния в този надълбоко алегоричен миг /Румъния празнува 33 години от рухването на комунизма, бел.ред./, единствено с един апел: " Не се отхвърляйте от Европа. Не се отхвърляйте от нас! "

Мецола стартира двудневно посещаване в Букурещ на 19 декември. В понеделник тя беше призната в двореца " Котрочени " от президента на Румъния Клаус Йоханис, а също по този начин се срещна с министър-председателя Николае Чука и ръководителите на Камарата на депутатите и Сената Марсел Чолаку и Алина Горгиу. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР