"Мисля, че е рано за основни изводи. Това, което мога

...
"Мисля, че е рано за основни изводи. Това, което мога
Коментари Харесай

Елен Герджиков разкри как Иванчева може да бъде отстранена от длъжността си


"Мисля, че е рано за съществени заключения. Това, което мога да кажа за този миг, е, че става въпрос за едни доста съществени обвинявания. Другото нещо е неналичието на съответна политическа реакция ". Това сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по отношение на случая със арестуваната за рушвет кметица на "Младост " Десислава Иванчева.
"Тук не става въпрос единствено за закъснение на преписки. Тук става въпрос за комплицирани и изчезнали такива. Това е притеснително, тъй като се бавят освен частни планове, само че и такива с социална значителност ", добави той. "Няколко пъти е викана в Комисия дружно със зам.-кметовете си, с цел да даде пояснения. Ние подходихме административно и по логичен път. Когато нещо не е свършено, да помолиш да се свърши ", изясни Герджиков. Той изясни още, че краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на регион "Младост " би трябвало да подаде оставка пред госпожа Иванчева.
"Тя е неговият началник и Иванчева е към момента настоящ кмет. Г-н Клисуров или би трябвало да извършва функционалностите на кмет, или да се разбере със своя шеф ", съобщи ръководителят на Столичния общински съвет.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР