"Мисля, че е крайно време г-н Бойко Борисов да престане

...
"Мисля, че е крайно време г-н Бойко Борисов да престане
Коментари Харесай

Румен Радев предизвика Бойко Борисов: Стига си се крил зад партията си, кандидатирай се за президент

"Мисля, че е извънредно време господин Бойко Борисов да престане да употребява своята партия като щит и да отбрани достойнството ѝ като се кандидатира за президент. Така мисля, че е редно след всички изговорени приказки и провокации ". Това съобщи президентът Румен Радев пред медиите, откакто откри академичната година в Минно-геоложкия университет в София.
"Искам да поздравя служебното държавно управление, че стартира да вкарва ред в хаоса в енергетиката, насаден от предходните ръководещи. Започна да обезврежда заложените от тях мини. Разбира се, има още доста работа, тъй че да се намерят правилните решения, да се отстранят една по една олигархичните зависимости в енергийната ни система. Първите резултати към този момент са налице – за трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа и това е заслуга на служебното държавно управление поради неговите бързи и виновни действия'', сподели още Радев.
По отношение изборния развой на 14 ноември президентът показа, че чака Министерството на вътрешните работи и съответните служби да защитят честността на вота, както сториха и на последните избори.
Румен Радев уточни също по този начин, че при започване на септември е провел работна среща с президента на МВФ Кристалина Георгиева по нейно гледище.
"Сподели какви са международните трендове в стопанската система, развиването на инфлацията и какви биха могли да бъдат вероятно следствията за България ", изясни президентът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР